kies je kleur

klik op vlaggetje als je in Belgiƫ woont

vind alleen wat je bedoelt!

Klik hieronder op het vlaggetje als je in Belgiƫ naar school gaat!

reacties

wat vinden anderen van datbedoelik.nl

"Het is erg belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd leren het internet te gebruiken. Datbedoelik.nl helpt hen hierin op een overzichtelijke en veilige manier."
Neelie Kroes (Eurocommissaris voor de Digitale Agenda)

"Griezelen is leuk, maar niet op het Internet! Daarom Veilig, Vrolijk en Vriendelijk het Internet op met datbedoelik.nl. Dat Bedoel Ik! Een aanrader voor alle kinderen en alle scholen."
Paul van Loon (kinderboekenschrijver)

"Wat je zoekt verdwijnt soms in de wirwar aan informatie. Zoekmachines brengen kinderen én volwassenen op de gekste plekken op internet. Met datbedoelik.nl komt daar nu eindelijk een eind aan. En dat zónder te werken met betuttelende filters!"
Lot Lohr (Sesamstraat)

"Ik steun datbedoelik.nl, omdat het belangrijk is dat kinderen al op jonge leeftijd leren om te gaan met die enorme hoeveelheid informatie die hen via de computer wordt aangeboden. Daar hebben ze op de middelbare school veel profijt van!"
Nicolien van Vroonhoven (Gemeenteraadslid Den Haag; oud-Tweede Kamerlid CDA)

"Het vinden van goede en betrouwbare informatie op internet voor bijvoorbeeld werkstukken vind ik altijd erg lastig. Daarom raad ik iedereen op de basisschool aan nu al te leren omgaan met zoekmachines met behulp van Datbedoelik. Dat is een goede voorbereiding op het gebruik van internet in het voortgezet onderwijs!"
Gaite Jansen (actrice o.a. in Lover of Loser)

"Info zoeken is één ding, maar er wat mee kunnen, is nog veel lastiger! DAT BEDOEL IK helpt je uit te vinden wat je zoekt."
Joris Lutz (acteur/schrijver/muzikant)

"Zoeken is 1, maar vinden is 2! Met datbedoelik.nl worden kinderen zo min mogelijk afgeleid en kunnen ze gerichter zoeken."
Bamber Delver (directeur stichting De Kinderconsument)

"Ik vind datbedoelik.nl een TOP-site, omdat je er in no time de informatie vindt die je zoekt. Als ik voor mijn werk zit te googelen, ben ik vaak veel tijd kwijt met zoeken en dingen lezen, waar ik uiteindelijk niks aan heb. Bij datbedoelik.nl zit ik bovendien meteen in de interesse-sfeer van de leeftijdscategorie waarvoor ik schrijf. De site ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit, waardoor je zin krijgt om dingen te weten te komen."
Erna Sassen (kinderboekenschrijver)

"Wat een enorm leuke en wetenswaardige site, waar je vanallesennogmeer kunt vinden! Ik vind het een echte aanrader! Veel succes en ik weet zeker dat veel kinderen en volwassenen hier veel plezier aan zullen beleven."
Ineke Platel (schilder/journalist/auteur)

"Ik hou ervan als dingen snel gaan! En snel zoeken al helemaal! Want zoeken is alleen leuk als je uiteindelijk vindt wat je wilt vinden, en dat dan heel snel! Datbedoelik.nl is daar helemaal top in! Grote groet, Jochem Myjer"
Jochem Myjer (cabaretier)

"Het is erg belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd leren het internet te gebruiken.
Datbedoelik.nl helpt hen hierin op een overzichtelijke en veilige manier."


Neelie Kroes
- Eurocommissaris voor de Digitale Agenda -

Meer reacties